Tom Bloemheuvel Financieel Advies


Charlotte van Bourbonlaan 15 6961 EP Eerbeek
0313-655898 Klik om te bellen

Over Tom Bloemheuvel Financieel Advies

MIJN CREDO: NIKS IS ONMOGELIJK

Tom Bloemheuvel FFP CFP is in de periode 1986 tot 2002 in het bankwezen werkzaam geweest in diverse functies. Waaronder assurantie-adviseur, relatiebeheerder bedrijven, financieel adviseur en private banker. In 2002 ben ik met Actufin Financiele Planners & Adviseurs begonnen omdat het bankwezen voor mij een te ambtelijke cultuur begon te krijgen. Ik wil mijn klanten gelukkig maken en 24/7 van dienst zijn. Dus ook in de vakantieperiodes. Dit onderscheid mij van de banken, verzekeraars en de andere tussenpersonen.

Particulieren en bedrijven kunnen bij mij terecht voor hun financiele en fiscale vraagstukken. Ik verzorg voor de particulier de hypotheek, de verzekeringen en de belastingaangifte. Dus 1 loket voor alle diensten.

Ondernemers komen graag bij mij omdat ze een sparringpartner willen hebben. Vraagstukken zoals moet ik naar een BV of voegt een bedrijfsovername iets toe aan mijn eigen activiteiten? Ik wil een pand kopen maar is dit haalbaar? Wij doen tevens het beheer van de verzekeringen en kunnen daar vaak aanzienlijke besparingen realiseren.

Tom Bloemheuvel Financieel Advies in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Echtscheidingsspecialist
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

Tom Bloemheuvel Financieel Advies


Charlotte van Bourbonlaan 15 6961 EP Eerbeek
0313-655898 Klik om te bellen