Savass Financiële Dienstverlening


Monetstraat 1 1328 PK Almere
0365354762 Klik om te bellen

Over Savass Financiële Dienstverlening

Mijn dienstverlening heeft jouw koopwoning als uitgangspunt. Mijn klanten willen verbouwen, verhuizen, of hun hypotheek herzien. En iedereen wil daarbij uiteraard ook goed verzekerd zijn. Rond de eigen woning speelt een vrij ingewikkelde fiscaliteit: de bijleenregeling. Bij mijn dienstverlening hoort dan ook dat ik desgewenst je belastingaangifte verzorg.

Verbouwen

We nemen je plannen goed door en bepalen de waardestijging van je woning. De centrale vraag is: weegt de investering op tegen de waardestijging? Zijn er energiebesparende maatregelen die je met de verbouwing kunt combineren, dan adviseren wij je daarover. De extra hypotheeklast is door de lage hypotheekrente altijd lager dan je besparing op energiekosten. De komende jaren worden gas en elektriciteit waarschijnlijk ook steeds duurder, waardoor je besparing jaarlijks oploopt.

Verhuizen

In de huidige woningmarkt is het verstandig een aankoopmakelaar in  te schakelen. Ik koop aan voor zowel starters als doorstromers. Doe ik ook je hypotheekadvies, dan kun je bieden zonder ontbindende voorwaarden. Daarmee creëer je een prima concurrentiepositie ten opzichte van kopers die dat niet hebben. Zonder ontbindende voorwaarden heb je bij verkopers een streepje voor en hoef ik als aankoopmakelaar ook niet altijd de hoofdprijs voor je te bieden. Het werkt zo: voor je op huizenjacht gaat zorg ik eerst voor een onvoorwaardelijk akkoord van een bank op jouw mogelijkheden. Als dat akkoord er is, reik ik een HypotheekGarantieCertificaat® aan je uit.

In samenwerking met een NVM makelaar verkoop ik je huidige woning, tegen een vaste lage prijs van € 2.250, inclusief € 500 opstartkosten. Je woning wordt professioneel gefotografeerd en met een commercieel getinte tekst verschijnt hij op Funda en andere huizensites. Je kunt je woning ook promoten via soclal media. Ik doe de bezichtigingen en communiceer daarover met je via WhatsApp. In de huidige markt wordt je woning altijd snel en goed verkocht.

Hypotheek herzien

Wil je weten of je kunt besparen op je hypotheek? Dan bepalen we eerst de boeterente en kijken we of je die binnen acceptabele tijd terugverdient. Heeft je woning genoeg overwaarde, dan kun je de boeterente meefinancieren in de nieuwe hypotheek. Is dat niet mogelijk en kun je de boeterente niet zelf betalen of op een andere manier financieren? Dan kijken we naar rentemiddeling. Helaas bieden nog steeds niet alle banken rentemiddeling aan. Als je te weining overwaarde hebt en er geen andere oplossing voor de boeterente is, kun je alsnog overwegen te gaan verhuizen. Bij verhuizen is er meestal geen sprake van boeterente en door de lage rente kun je je wooncomfort verbeteren tegen vergelijkbare maandlasten. En in je nieuwe woning kun je een moderne badkamer en keuken plaatsen, die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Ook kijk ik met je naar energiebesparende maatregelen (zonnepanelen, warmtepomp), want daar zijn extra faciliteiten voor bij de meeste hypotheekbanken. Resultaat: je nieuwe netto maandlast wordt verlaagd. Je profiteert blijvend van energiebesparende maatregelen, want energieprijzen gaan de komende jaren maar één kant op: omhoog.

Verzekeringen

Als je je hypotheek oversluit naar een lagere rente, of als je gaat verhuizen, is dat een goed moment om je verzekeringen te herzien. Want je persoonlijke omstandigheden kunnen veranderd zijn. Als je onder- of oververzekerd bent, wijs ik je daarop. Uiteraard kan ik aanpassingen voor je doorvoeren of de verzekeringen namens jou beëindigen en elders onderbrengen. Naast je verzekeringspakket met auto, opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reis en reisannulering, kijk ik ook naar jouw scenario's bij een overlijden in het gezin, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. 

Belastingaangifte

Ontvang je eens per jaar de beruchte blauwe envelop en wil je van die rompslomp af zijn? Dan doe ik de aangifte inkomstenbelasting voor je. Vooral als je bent verhuisd of als je je hypotheek hebt gewijzigd, moet je goed kijken naar de fiscale spelregels rond de eigen woning (bijleenregeling). Bij verhuizen, maar ook bij oversluiten van je hypotheek zijn er extra aftrekposten. Is er lopende het belastingjaar contact nodig met de Belastingdienst, denk aan het verhogen of verlagen van toeslagen in verband met gewijzigd inkomen? Dan regel ik dat ook voor je.

Foto's

logo

Savass Financiële Dienstverlening in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies
Woekerpolis check

Doelgroep

Particulieren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

Savass Financiële Dienstverlening


Monetstraat 1 1328 PK Almere
0365354762 Klik om te bellen