Pro Finance BV


Prof.J.H. Bavincklaan 2 1183 AT Amstelveen
020 463 2990 Klik om te bellen

Over Pro Finance BV

Wat is Pro Finance voor bedrijf?

Pro Finance is een onafhankelijk financieel adviesbureau uit Amsterdam. Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is inmiddels echt een begrip binnen Amstelveen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een kwalitatief goed en kundig advies. We communiceren graag laagdrempelig met u, zodat u elk gesprek als begrijpelijk en prettig zult ervaren. Ons team bestaat ook al jaren uit dezelfde vier medewerkers. Hierdoor kennen wij elkaars klanten goed en weten wij altijd precies voor wie u belt.

Waarvoor kunt u bij Pro Finance terecht?

Kort samengevat kunt u bij ons terecht voor al uw financiële vraagstukken, hoe klein of uitgebreid ze ook zijn. Zo helpen wij u graag met het oversluiten van uw hypotheek op basis van no-cure-no-pay, maar ook met persoonlijk financieel plan of juist het opstellen van een testament. Er is bij ons nooit sprake van verborgen kosten. Na een vrijblijvend adviesgesprek stellen wij een duidelijke offerte voor u op. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast werken wij voor veel diensten ook met standaard pakketprijzen. Deze zijn te vinden op onze website onder het menu-item ‘Tarieven’.

Hypotheken
Wij bieden 100% onafhankelijk hypotheekadvies. We helpen u niet alleen om het beste renteaanbod te krijgen van alle mogelijke geldverstrekkers, maar kunnen ook helpen bij het oversluiten van uw bestaande hypotheek of het aangaan van een verhuurhypotheek.

Financieel advies voor iedere leeftijd
Iedereen is bij ons welkom, van jong tot oud. Voor elke levensfase bieden wij diensten en producten op maat aan. Zo hebben wij zelfs speciale pakketten samengesteld voor senioren van 67 jaar en ouder, waaronder het Senior Hypotheekadvies en Senior Beleggen. Hiermee maakt u zelfs op latere leeftijd nog de beste financiële keuzes en geniet u optimaal van uw oude dag.

Waarom kiest u voor Pro Finance?

U kiest voor ons als u op zoek bent naar een kleinschalig adviesbureau, waar u al uw financiële kwesties kunt onderbrengen. Bij ons krijgt u één vaste contactpersoon. Deze houdt u zo lang u klant bij ons bent. Deze persoonlijke aanpak is voor ons heel belangrijk. Ook door al onze ervaringsjaren blinken wij uit. Eigenaar en adviseur Arnout Punt werkt al sinds 1992 in de financiële wereld en ons kantoor bestaat ook al sinds 1998. Deze combinatie van kennis, kwaliteit en een persoonlijke aanpak maakt ons uniek.

Onze financieel adviseurs zijn altijd gewoon gebleven. Dit maakt ons écht bijzonder

Pro Finance BV in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
AMH hypotheek oversluiten
Echtscheiding
Financiele Planning
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Testament-advies

Doelgroep

Ondernemers
Particulieren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

Pro Finance BV


Prof.J.H. Bavincklaan 2 1183 AT Amstelveen
020 463 2990 Klik om te bellen