Mevrouw de Hypotheekadviseur


Utrechtsestraatweg 151 3911 TS Rhenen
0318 555 484 Klik om te bellen

Volledig onafhankelijk deskundig hypotheekadvies
Snelle afhandeling
(online) Advies en bemiddeling al vanaf € 990

Over Mevrouw de Hypotheekadviseur

In 2018 zijn wij ons online hypotheek advies en bemiddelingskantoor gestart. Door onze goede software en efficiënte werkwijze, kunnen wij werken voor een zeer laag tarief. Daarmee bespaar je vaak tussen de duizend en tweeduizend euro. Natuurlijk verwachten wij wel, dat jij ons volledig informeert en voorziet van alle gevraagde documenten.

De adviseur heeft al tientallen jaren ervaring en zorgt voor een volledig onafhankelijk en goed hypotheekadvies, jouw wensen vertaalt zij naar een hypotheek. Doordat we uit meer dan 35 hypotheken kunnen kiezen, is er altijd een passende hypotheek te vinden die qua voorwaarden en lasten aansluit bij jou.

We werken voornamelijk online, maar het is ook mogelijk om bij ons op ons prachtige nieuwe kantoor -gelegen langs de Rijn- langs te komen. We adviseren je dan in een persoonlijke setting. Wel spreken wij altijd met onze klanten af, dat voorafgaand aan de afspraak alle benodigde documenten zijn aangeleverd. Want alleen wij kunnen jou van een goed solide advies voorzien, als je ons vooraf inzage geeft in jouw stukken. Uiteraard werken we met beveiligde software, dus jouw loonstrook etc is bij ons in vertrouwde handen.

Inmiddels hebben we al veel personen begeleid bij het aanvragen van de hypotheek. We regelen een hypotheek voor de aankoop van een bestaande of nieuw te bouwen woning. Voor een verbouwing of voor verduurzamen, maar ook om de overwaarde te consumeren voor bijvoorbeeld gepensioneerden. Wel willen we dat onze klant goed digitaal vaardig is, want anders past onze werkwijze niet bij u. Dan verwijzen we door naar CVS Hypotheken, ons moederbedrijf.

We helpen consumenten in loondienst en zelfstandig ondernemers. Onze hoofdzaak is het bemiddelen in een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek, al dan niet samen met een aflossingsvrije hypotheek.

Ook kunnen mensen bij ons terecht die een zogenaamde verhuurhypotheek nodig hebben. Interesse? je kunt ons bereiken via de telefoon of whats app 0318 555 484 of een e-mail sturen naar welkom@mevrouwdehypotheekadviseur.nl

Mevrouw de hypotheekadviseur staat voor goed advies en een vlotte afwikkeling van de hypotheek. En het is niet te duur

Foto's

Een paar dames van Mevrouw de hypotheekadviseur

Mevrouw de Hypotheekadviseur in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse

Doelgroep

Ondernemers
Particulieren
Senioren
Starters
Verhuurders

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

Mevrouw de Hypotheekadviseur


Utrechtsestraatweg 151 3911 TS Rhenen
0318 555 484 Klik om te bellen