K&L Assurantiën


Ambachtsplein 18 2391 BD Hazerswoude-dorp
0172 200 010 Klik om te bellen

Over K&L Assurantiën

Kruse&Lampo Assurantiën is onafhankelijk en veelzijdig. U bent bij ons aan het goede adres voor advies en bemiddeling rondom uw verzekeringen, hypotheken en financieringen. Dat doen we voor particulieren en bedrijven. Voor particulieren doen wij ook de belastingaangifte.

‘Wij zorgen er voor’. Wij zeggen het niet alleen regelmatig, we doen het ook. Het is wat ons drijft. Vanuit een persoonlijk contact adviseren wij u volledig onafhankelijk over uw verzekeringen, hypotheken en financieringen. Wij voegen vervolgens de daad bij het woord.

Vertrouwen vormt de basis van onze relatie. U krijgt van ons altijd een eerlijk en helder advies en wij houden u op de hoogte van de vervolgstappen. Zodat u zeker weet dat u niet alleen de verzekering heeft die het beste bij uw situatie past, maar dat het ook nog eens goed is geregeld. Uiteraard stopt onze bemiddeling niet na gedane zaken. Gedurende de looptijd van de polis houden wij de vinger aan de pols. Wij verzorgen de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades. U kunt dus blijvend op ons rekenen.

K&L Assurantiën in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Particulieren
Starters

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

K&L Assurantiën


Ambachtsplein 18 2391 BD Hazerswoude-dorp
0172 200 010 Klik om te bellen