HypoNU


Paradijslaan 20 C 5611 KN Eindhoven
040-8488651 Klik om te bellen

Over HypoNU

Specialist op het gebied van financiele planning, hypotheken en verzekeringen. Wij werken zonder provisie en u betaalt bij ons ook geen afsluitkosten. Eerlijk en onafhankelijk advies voor zowel starters als doorstromers op de woningmarkt.

Onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan welke geldverstrekker of verzekeraar dan ook. Daardoor kunnen wij u in alle vrijheid adviseren en krijgt u altijd de beste oplossing die rekening houdt met uw wensen, levensstijl en budget.

Gunstige tarieven en voorwaarden

Wij heb buiten rechtstreekse aanstellingen ook een aanstelling bij een inkooporganisatie. Deze sterke positie zorgt voor een enorme inkoopkracht van alle beschikbare producten. Als geen ander zijn wij hierdoor in staat om gunstige tarieven en voorwaarden te bedingen en dat betekent direct voordeel voor u!

Specialties

De persoonlijke service en aandacht, gecombineerd met de jarenlange ervaring in de financiele dienstverlening zorgen voor een win - win situatie.

wij komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek toe te lichten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, tel: +31 40 8488651 of info@hyponu.nl.

HypoNU in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

HypoNU


Paradijslaan 20 C 5611 KN Eindhoven
040-8488651 Klik om te bellen