Exclusief Financieel Advies


De Schans 19 41 8231 KA Lelystad
0320 285 100 Klik om te bellen

Wij leggen alles in begrijpelijke taal uit
Wij zijn 100% onafhankelijk
Wij streven naar snelle en foutloze afhandeling

Over Exclusief Financieel Advies

We ontzorgen je graag op het gebied van hypotheken, verzekeringen en consumptieve leningen. Daarnaast hebben we goede samenwerkingen met meerdere makelaars die je kunnen helpen bij de aan- of verkoop van een woning. In geval van echtscheiding of relatiebreuk hebben wij ook een mediator die onafhankelijk kan bemiddelen in dit proces. Kortom, wij kunnen je volledig ontzorgen van A tot Z.

Waarom kiezen klanten voor ons?
We leggen alles graag helder en overzichtelijk uit, een hypotheek is namelijk al spannend genoeg. Dat is ook het eerste compliment wat we van onze klanten krijgen ”Nu begrijp ik het echt goed, ik sta er helemaal achter.”

Wij staan voor kwalitatief goed hypotheekadvies, hierbij kijken we niet alleen naar de rente maar ook naar de voorwaarden bij een geldverstrekker. Een scherpe rente betekent namelijk niet altijd de beste oplossing. Wij sluiten de keuze van geldverstrekker zoveel mogelijk af op jullie wensen en doelstellingen, zowel nu als in de toekomst. Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon wat betekent dat wij bij vrijwel elke geldverstrekker in Nederland terecht kunnen.

Tot slot hebben we korte lijnen en zijn we goed bereikbaar voor de medewerkers die je nodig hebt. Ook op verzekeringsgebied hebben we veel te bieden en zijn wij volledig onafhankelijk.

Wij zeggen niet voor niets:
“Voor jouw gemak, alles onder één dak!”

Voor jouw gemak, alles onder één dak

Foto's

Team EFA

Exclusief Financieel Advies in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Echtscheiding
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Team

Onze locatie

Exclusief Financieel Advies


De Schans 19 41 8231 KA Lelystad
0320 285 100 Klik om te bellen