Dutch Uncles


Paardeweide 16-D 4824 EH Breda
0767660040 Klik om te bellen

Over Dutch Uncles

Wij zijn een financieel adviseur die dichtbij de klant staat, met korte lijnen werkt en veel vertrouwen geniet bij het invullen van uw persoonlijke wensen. Gezien de huidige financiële markt, nieuwe technologieën en onze persoonlijke groei vraagt dit in onze ogen om een andere naam, communicatie en uitstraling. Arthur Arthur wordt daarmee DUTCH UNCLES.

Een ‘Dutch Uncle’ is iemand die je vermanend durft toe te spreken. Dutch Uncles is daarmee een adviseur die klanten vanuit professionele betrokkenheid kritisch en oplossingsgericht adviseert.

Wij bieden strategie en structuur voor uw persoonlijke financiële situatie en hebben hiervoor een interessant ‘Dutch Uncles-abonnement’. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor los advies op het gebied van hypotheek, pensioen, vermogensstrategie, financiële planning en verzekeringen.

De adviseurs van Dutch Uncles voorzien u graag van transparant en persoonlijk advies op basis van uw situatie. Bekijk de dienstverlening op onze vernieuwde website, bel direct 076 – 76 60 040. Persoonlijke aandacht, dat staat voorop!

Dutch Uncles maakt gebruik van de producten en diensten van verschillende financiële instellingen. Er is geen enkele verplichting om financiële producten ergens onder te brengen. U staat als klant centraal.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

De adviseurs beschikken over specifieke kennis en kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Bekijk de financiële dienstverlening van Dutch Uncles op onze website en vind de financieel adviseur die bij u past. Dutch Uncles is uw financiële coach op het gebied van planning, hypotheken, pensioen, vermogensbeheer voor particulieren en de zakelijke markt.

Dutch Uncles in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Echtscheiding
Financiele Planning
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Ondernemers
Particulieren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

Dutch Uncles


Paardeweide 16-D 4824 EH Breda
0767660040 Klik om te bellen