De Hypotheekshop


Haaksbergerstraat 129 7513 ER Enschede

Over De Hypotheekshop

De Hypotheekshop hecht grote waarde aan een duidelijk advies, duidelijke producten, duidelijke uitleg en duidelijkheid over de kosten. Daarom beschrijven wij hier de 5 stappen die je doorloopt bij de aanvraag van jouw hypotheek.
Stap 1: Oriëntatie
Je leert jouw adviseur kennen en andersom. We geven uitgebreid uitleg over het adviestraject. Na deze fase weet je precies wat je van ons kan verwachten.
Stap 2: Inventarisatie
Jouw adviseur wil zo veel mogelijk weten over jouw (financiële) situatie, wensen en levensstijl en maakt een Persoonlijk Klantprofiel. Zo weet je zeker dat met alle factoren in jouw huidige en toekomstige situatierekening wordt gehouden.
Stap 3: Advies
Aan de hand van alle geïnventariseerde gegevens stelt jouw Hypotheekshop-adviseur een persoonlijk advies samen. Dit bestaat uit een combinatie van de best passende hypotheekvorm(en) en het maximale bedrag dat je maandelijks wilt besteden. Je weet zeker dat je een financieel advies krijgt dat volledig op jouw huidige en toekomstige leefsituatie is afgestemd.
Stap 4: Bemiddeling
In deze stap bemiddelt jouw Hypotheekshop-adviseur met financiële instellingen. Uiteraard komen alleen instellingen met producten die passen bij jouw persoonlijk Klantprofiel in aanmerking. Nadat jij een keuze heeft gemaakt begeleidt jouw adviseur alle administratieve zaken die met jouw hypotheek samenhangen, zoals verzekeringen en de contacten met de notaris.
Stap 5: Nazorg
Onze dienstverlening houdt niet op nadat wij jou geadviseerd hebben en de hypotheek is afgesloten. Van alle hypotheekadviseurs heeft De Hypotheekshop de meest uitgebreide Nazorg. We vinden het belangrijk dat ook in de toekomst de hypotheek en het advies blijven passen bij jouw specifieke situatie.

De Hypotheekshop in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Begeleiding bij scheiding
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Hypothecair planner
Particulieren

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

De Hypotheekshop


Haaksbergerstraat 129 7513 ER Enschede