De Hypotheekfabriek


Stenograaf 1 6921 EX Duiven
06 22007735 Klik om te bellen

Volledig onafhankelijk
Wij vergelijken alle banken
Verduurzaming specialisten

Over De Hypotheekfabriek

De Hypotheekfabriek is één van de voordeligste advies en bemiddelingsbedrijven van Nederland en wij hanteren een vast laag tarief van slechts 999 euro. Hiervoor krijg je persoonlijke begeleiding door het hele hypotheektraject en hypotheekbemiddeling bij alle banken en geldverstrekkers. Wij vergelijken alle aanbieders en we zijn volledig onafhankelijk. Dit lage tarief geldt ook als je wilt oversluiten of extra geld wilt lenen voor het verbouwen of verduurzamen van je woning. Het maakt ons niets uit dat je eerste hypotheek niet door onze bemiddeling is geregeld. Iedereen is welkom om te profiteren van ons lage tarief.

Wat mag je van De Hypotheekfabriek verwachten?
We streven ernaar om je binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend financieringsvoorbeeld aan te bieden. Je weet dus binnen 24 uur of je financieringswens haalbaar is.
Al onze adviseurs zijn Erkend financieel- en Erkend hypotheekadviseurs die veel ervaring en expertise hebben. Je adviseur inventariseert je huidige financiële situatie en analyseert je mogelijkheden op basis van jouw wensen en verwachtingen. Er volgt dan snel een persoonlijk kennismaking waarin de scenario’s en conclusies met je worden besproken. Deze kennismaking is geheel vijblijvend en kostenloos. Kies je voor ons dan helpen we je om een keuze te maken uit alle aanbieders van hypotheken maar ook van de verzekeringsoplossingen. Je kunt dan denken aan het nabestaandenrisico bij overlijden in de vorm van een overlijdensrisicoverzekering, het arbeidsongeschiktheidsrisico, het werkloosheidsrisico en ook het inkomensperspectief als je ooit met pensioen mag. Om onze onafhankelijkheid en transparante werkwijze te waarborgen, hebben we geen samenwerking met taxateurs en- of notarissenen heb je dus volledige keuzevrijheid.

Dezelfde hypotheek voor een lagere prijs

Foto's

Bedrijfspand

De Hypotheekfabriek in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Echtscheiding
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Ondernemers
Particulieren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

De Hypotheekfabriek


Stenograaf 1 6921 EX Duiven
06 22007735 Klik om te bellen