CVS Hypotheken


Utrechtsestraatweg 151 3911 TS Rhenen
0318 515 555 Klik om te bellen

100% onafhankelijk hypotheek advieskantoor
Korting voor starters
Ook senioren en ondernemers kunnen bij ons terecht

Over CVS Hypotheken

Wij bemiddelen in hypotheken voor consumenten en ondernemers. Ons doel is de klant de zorg uit handen te nemen bij het verkrijgen van de beste hypotheek. We inventariseren op voorhand alle wensen en eisen van de klant. En die informatie zetten we om in een passend hypotheek aanbod. Wij zijn de personal shopper, dat bespaart de klant veel tijd en geld. Uiteraard zijn we volledig gediplomeerd en door de tientallen jaren ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Naast mensen in loondienst die een hypotheek nodig hebben omdat zij een nieuwe woning willen kopen, of de bestaande woning willen verbouwen of verduurzamen. Zijn wij van CVS hypotheken ook specialist op het gebied van seniorenhypotheken en een hypotheek voor een ondernemer e/o ZZP-er. Dus of uw inkomen nu uit loondienst, een uitkering, uw eigen onderneming, AOW of pensioen komt, wij kunnen u van dienst zijn.

Wij gaan voor onze klant tot het uiterste om in een zo kort mogelijke tijd, de beste hypotheek in orde te maken, uiteraard met daarbij nauwlettend de rente in de gaten te houden, u wilt immers niet teveel betalen.

Nadat de hypotheek is ingegaan, stopt onze dienstverlening niet. Integendeel! Wij beschikken over goede software, waardoor wij uw hypotheek in de gaten kunnen blijven houden Wij trekken vroegtijdig aan de bel als de rente afloopt, als er wijzigingen noodzakelijk of aan te raden zijn. En natuurlijk ook als u kunt besparen op de maandlasten. Wij hebben een fijne en langdurige relatie met onze bestaande klanten. Kunnen we u daar ook bij rekenen binnenkort?

Het kennismakingsgesprek is te allen tijde kosteloos. Daarin leggen we u uit wat u kunt verwachten van ons, maar ook wat wij van u verwachten. En ook kunnen we dan alvast een indicatie geven van de mogelijkheden.

Wij ontvangen u op ons kantoor, gelegen op een prachtige locatie met uitzicht over de Rijn in Rhenen. En onder het genot van heerlijke verse koffie bespreken we de opties. Wilt u liever 'online' afspreken, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bel ons op 0318 51 55 55 of e-mail ons op info@cvshypotheken.nl voor meer informatie of het inplannen van een eerste vrijblijvend gesprek.

Foto's

Christiene Hake - van Schuppen Adviseur / Eigenaar

CVS Hypotheken in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Regelen ontslag uit de hypotheek na scheiding
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren
Senioren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

CVS Hypotheken


Utrechtsestraatweg 151 3911 TS Rhenen
0318 515 555 Klik om te bellen