Assurantie- en Makelaarskantoor Rensen BV


Grotestraat 11 7443 BA Nijverdal
0548636440 Klik om te bellen

Over Assurantie- en Makelaarskantoor Rensen BV

·Financieringen

Heeft u geld nodig, voor een auto, boot, caravan, restschuldfinanciering of de verbouwing van uw huis? Of zonder onderpand voor uw inboedel of een vakantie? Wij vertellen u wat wij voor u kunnen doen en welke mogelijkheden we voor u zien. Open en duidelijk. We noemen dingen bij de naam en stellen de zaken nooit mooier voor dan ze zijn.

·Pensioenen

Rensen is gediplomeerd pensioenspecialist. Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven en de DGA. Rensen is van mening dat over pensioenen veel te ingewikkeld wordt gedaan met vaktermen als staffels en dekkingsgraden. Vooral de belastingen maken het ingewikkeld met allerlei regeltjes. Wij houden het graag simpel. Van ons kunt u een goed en overzichtelijk advies verwachten.

·Assurantiën

Of het nu gaat om verzekeringen voor particulieren of voor bedrijven, bij ons bent u aan het juiste adres. Als onafhankelijke adviseurs kunnen wij risico’s verzekeren tegen optimale voorwaarden en de laagste premies. Als makelaar in verzekeringen en gevolmachtigd agent zijn wij sinds 1974 dé specialist in alle particuliere en bedrijfsverzekeringen in deze regio.

·Makelaardij

Bij ons kunt u terecht voor het kopen, verkopen en taxeren van uw huisof uw bedrijfspand. Natuurlijk kennen we de markt in de regio heel goed. En vanzelfsprekend zijn we op de hoogte van bouwkundige en financiële valkuilen. Maar waar we ons echt in onderscheiden is dat we naar u luiteren, zodat wij begrijpen wat u wilt. Wij halen we alles uit de kast halen om dat voor u te regelen.

·Hypotheken

Rensen bemiddelt voor u bij alle banken en andere geldverstrekkers. Volstrekt onafhankelijk. Wij zoeken precies die flexibiliteit die u nodig heeft, of het nu over een woning gaat of over een bedrijfspand. Wij bieden u een professionele dienstverlening en begeleiding van onze erkende en zeer betrokken hypotheekadviseurs. Het gaat per slot van rekening om u, niet om geld.

·RegioBank

U kunt bij ons geld storten en opnemen, betalen, sparen, beleggen en lenen. Bijna alle bankkantoren zijn gesloten, maar bij ons kunt u gewoon terecht aan de balie. Vijf dagen per week staan we u persoonlijk te woord. Want ook voor bankzaken is persoonlijke aandacht ons handelsmerk. Wilt u liever internetbankieren, bijvoorbeeld met een Q-reader? Dan kan dat natuurlijk ook. Rensen biedtouderwetse service en desgewenst de nieuwste snufjes.

Foto's

Assurantie- en Makelaarskantoor Rensen BV in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
RegioBank
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Onze locatie

Assurantie- en Makelaarskantoor Rensen BV


Grotestraat 11 7443 BA Nijverdal
0548636440 Klik om te bellen