All in 1 Finance


Poortenaarlaan 86 3431 RJ NIEUWEGEIN
030-6047679 Klik om te bellen

Over All in 1 Finance

Hypotheekadvies vanaf: 1.750,- All in 1 finance is een full service bedrijf in hypotheken, verzekeringen, bancaire diensten, lijfrente, kredieten, belastingen, sparen. 2e hypotheek vanaf 1350,- euro. Indien wij extern kosten moeten maken (service provider) dan moeten we die kosten doorrekenen aan de klant. Korting mogelijk in combinatie met (pakket) verzekeringen. Wij kunnen ook uw huidige aanbod van de bank/verzekeraar vergelijken daar wij geheel onafhankelijk kunnen werken. Wij doen ook DUOkoop (erfpacht).


Ook maken wij savonds afspraken. Wij zijn onafhankelijk intermediair. Wij kunnen uit een breed pallet geldverstrekkers/verzekeraars kiezen in overleg met U! Wij nodigen u uit om ons -onafhankelijk intermediair- eens te proberen voor een eerste intakegesprek op onze kosten (dus GRATIS). Ook uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen. We kunnen uit ervaring (29 jaar) spreken.

Foto's

All in 1 Finance in het kort

Diensten

Adviseren over hypotheekaanbieder
Adviseren over hypotheekvorm
Echtscheiding
Maandlasten berekenen
Maximale hypotheek berekenen
Rente vergelijken
Risico analyse
Verzekeringsadvies

Doelgroep

Bedrijven
Ondernemers
Particulieren
Starters

Erkend hypotheekadviseur (volgens SEH)

Ja

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Ja

Artikelen

Banksparen? Kijk goed naar de voorwaarden!

De bankspaarhypotheek is momenteel de meest populaire aflossingsvorm. De voordelen lijken groot; geen (zichtbare) kosten in het product en een loskoppeling van de overlijdensrisicoverzekering, zodat h

Onze locatie

All in 1 Finance


Poortenaarlaan 86 3431 RJ NIEUWEGEIN
030-6047679 Klik om te bellen